За връзка с нас: 032 / 64 84 87


Home » Обучение » Великобритания

House of ParlamentКогато се говори за продължаване на образованието в Университет или  колеж, или езиково обучение, първата асоциация е Великобритания – със световноизвестните си университети, колежи и училища тя предлага обучение на всички нива и по всички специалности. Всеки може да подбере вариант, който отговаря на академичните му постижения, финансови възможности и лични предпочитания.

Освен че осигуряват солидна теоретична подготовка, учебните заведения във Великобритания са известни и с прекрасното си практическо обучение, което е и основното им предимство пред българските университети и колежи.

Не на последно място дипломите от Университетите във Великобритания дават редица възможности за професионална реализация както в България, така и навсякъде по света, тъй като се признават почти във всички държави.

New Wave Recruitment  е представител на няколко езикови училища и университети, където може да откриете широк спектър от курсове и специалности в зависимост от желанията отопительная техника си.