За връзка с нас: 032 / 64 84 87


Home » Платени стажове » Великобритания

Dairymen, who prepare the mozzarellaПрез последните няколко десетки години тази програма е помогнала на стотици студенти да придобият по-голям опит във всички сфери на хранително-вкусовата и преработвателна промишленост и във всички климатични зони на Великобритания. Стажантите изучават практически техники във фабрики, като в същото време живеят в една различна културна среда.

Нашата цел е да дадем на младите мъже и жени умения, които ще им позволят да повишат количеството и качеството на храните, произвеждани в световен мащаб. Фабриките, с които работим, са за преработка на месо, мляко и млечни произведения, риба и т.н.

В допълнение към практическото обучение и опит, потапянето в английския начин на живот и подобряването на езиковите Ви умения, ще Ви бъде осигурена квартира с необходимите удобства /за която обаче ще заплащате наем/ и месечна стипендия от поне £ 850 /в повечето случаи нашите стажанти получават между £ 850 и £ 1200/

Изисквания:

  1. Трябва да учите в селскостопански факултет, колеж или университет; или да имате опит в селското стопанство или преработвателната индустрия поне 2г.
  2. Трябва да сте на възраст до 30г.
  3. Трябва да владеете разговорно английски език

Процедура:

1. Необходимо е да подготвите пакета, с който ще кандидатствате. Той включва:

  • CV – тъй като конкуренцията е висока, е необходимо да дадете възможно повече информация за себе си и за стажа, който търсите.
  • копие от международния паспорт или личната карта
  • Удостоверение от учебното заведение /ако сте студент/ или някакъв друг документ, удостоверяващ опит /или се свържете с НАС за допълнителна информация/

2. Втората стъпка е да ни изпратите тези документи – няма ограничения във времето, приемаме кандидатури през цялата година.

3. След като получим всичко ще се свържем с Вас по скайп, за да обсъдим подробностите, както и Вашите желания за работа. Целта е да Ви предложим най-добрия вариант, който да удовлетворява максимално както Вас, така и Вашия домакин.

4. След това кандидатурата Ви ще бъде изпратена на подбрани фабрики. Когато бъдете одобрен/а ще получим оферта с условията на стажа, която трябва да разгледате и евентуално да подпишете.

5. Следва да организираме полета Ви до Великобритания – това е наша задача, тъй като предварително съгласуваме пристигането Ви с Вашия домакин, за да сме сигурни, че ще имате осигурена квартира, както и трансфер от летището до фабриката.

Разходи:

  • Разходи за организация на пътуването + самолетен билет /могат да варират/
  • такса за издаване на Европейска здравна карта, която ще Ви осигури безплатна здравна помощ при спешност.

За допълнителни подробности моля свържете се с НАС.