За връзка с нас: 032 / 64 84 87


Home » Работа » Великобритания » Селскостопански работници

Farmer's cropОписание на позицията: работници във ферми за плодове и зеленчуци /основно ягоди/, животновъдни ферми и т.н. Работата включва всякакъв вид селскостопанска дейност. Подробна длъжностна характеристика можете да видите ТУК.

Изисквания: Мъже и жени до 45г. Разговорното владеене на английски език и предишен опит в селското стопанство не са задължителни, но са предимство.

Договор и заплащане:  В повечето случаи договорите за селскостопанските работници са за срок от 6м. до 1г., но винаги съществува опция за продължаването или прекратяването им. Заплащането започва от минималното за страната – £6,31, но може да достигне до £11 за супервайзорите.

Други условия: Самолетният билет и транспортът от летището до фермата, в която ще работите, са за Ваша сметка. Настаняването е обикновено в каравани с общи кухненски и санитарни помещения. За караваните се плаща наем както и разходите за битови сметки /ток, вода, газ/. Обикновено тези разходи варират между £50-£60 седмично. Храната  също е за Ваша сметка.

Процедура за кандидатстване