За връзка с нас: 032 / 64 84 87


Home » Работа » О.А.Е. & Среден Изток » Хотелски персонал

Chef with vegetablesОписание на позицията: сервитьори, сервитьорки, рецепционистки, супервайзори, различни видове готвачи, администратори, мениджъри и всякакъв хотелски персонал. Най-много свободни работни места имаме за сервитьори, сервитьорки и рецепционисти – това са и позициите, за които заминаването става най-лесно и най-бързо. За останалите длъжности по принцип се изисква опит по специалността и то в 4* и 5* хотели. Поради тези причини нашият съвет към всички млади хора, дори и да имат висше образование, да владеят свободно английски език и да имат допълнителни квалификации като компютърна грамотност например, е да започнат работа като сервитьори или рецепционисти. Това е един отличен шанс да натрупат опит и да докажат качествата си. Нашият опит показва, че всички, които работят упорито, получават повишение още преди края на двугодишния си договор, като някой достигат дори позиции като Restaurant supervisor or manager. Подробна длъжностна характеристика за сервитьор можете да намерите ТУК, а за рецепционист – ТУК

Изисквания: за сервитьори и рецепционисти – възраст до 30г. и разговорен английски език. За останалите позиции – разговорен английски език и опит на подобна длъжност.

Договор и заплащане: Двугодишен договор с възможност за подновяване. Заплатите са освободени от данъци и започват от $ 550.00 за сервитьорите без горна граница. Повечето работодатели имат и система за бонуси, както и бакшиши.

Други условия: Безплатна виза, безплатно настаняване, безплатен транспорт от и до местоработата, безплатна храна, безплатна униформа, безплатна здравна осигуровка. Настаняването е в общежития, обикновено 2 момичета в стая, в апартамент с 2 или 3 спални, с обща кухня и санитарен възел.

Процедура за кандидатстване